ELQS en Facebook

L´Ajuntament de Paterna elegix el catalanisme


És igual que els valencians posem el crit en el cel cada volta que sentim o llegim una paraula com "servei". És igual que la mateixa Academia Valenciana de la Llengua, (entitat catalanista creada pel PP que normativisa i normalisa el catala en territori valencià), recomane la utilisacio de la forma valenciana "servici" en lloc del neocatalanisme "servei". L´Ajuntament de Paterna preferix rotular els seus vehiculs de servicis municipals utilisant la paraula "serveis", a tenor de la fotografia que mos ha fet arribar un dels nostres colaboradors, presa en una avinguda de Valencia fa pocs dies.

Instem des d´aci a l´Ajuntament de Paterna i al seu fotogenic i mediatic alcalde, sr. Lorenzo Agustí, a modificar esta incorreccio. La paraula "servei", en la Comunitat Valenciana, no és justificable en ningun entorn.

7 comentaris:

QUE LAMENTABLE ES ESTÀ PÀGINA

Academia blavenciana es catalanista???q ridiculs!!!son mes castellans q el mon, estudieu historia i apreneu a escriure, blavensians!

TraducciÓ: Academia blavenciana es catalanista???q ridiculs!!!son mes castellans q LO mon, estudieu historia i apreneu a escriure, blavensians! LO TRADUISC AL BLAVENSIANO PER A QUE LO ENTENGAU

M'agrada que els catalanistes rabien en estos artículs. Si els pica, és que veritat n'hi ha.
Per cert, anònim, menys insultar. No esperes que te respecten si tu no respectes els atres.

Primerament de Catalanista res soc Valencià,no insulte ridicul vols dir grotesc que provoca risa (ma fet molta molta risa). La cosa radica en que tenim una historia un passat...Vaig a explicar un poc eixe passat.
Tant que vos agrada Jaume I, conquerí el País Valencià i passà a ser part de la corona d'Aragó, pertant tenint una llengua comú, posa el nom que més tagrade català valencià....pero es la mateixa llengua

¿Sí? ¿Per qué? ¿Ací estàvem muts i no sabíem parlar?
Per cert, Jaume I no conquerí cap País Valencià, conquerí el Regne de Valéncia, que fon creat en época musulmana.

Aquesta pagina es de risa ,som milers els Valencians que estem x la unitat de la llengua deixeu de inventarse fantasmes Principatins , vosaltres sou els zombis ultra Espanyoloites. INDEPENDENCIA PPCC PV

Tu sí que inventes coses, mira si tens imaginació: unitat de la llengua, zombis espanyolistes, països catalans i país valencià.
1. Més som els valencians que sentim la nostra llengua com a pròpia (casi el 65% segons el CIS). I si en milers vols dir 4, llavors és correcte.
2. No inventem res, el valencià mai ha estat unit en el català, eixe dialecte del provençal, i així se considerava fins al naiximent del nacionalisme català.
3. Si vols ser català, agarra el coche, te'n vas 400 km al nort, i t'independises allí. Pero deixa'ns als valencians en pau, i no impongues països imaginaris.

Publicar un comentario

Gracies per comentar l´articul. ¡Salutacions!