ELQS en Facebook

Pollos Planes colabora con el catalanismo


La empresa Pollos Planes, con sede en Massamagrell, colabora activamente con el catalanismo de Escola Valenciana, el Ayuntamiento de Burjassot y el comisariado lingüístico catalanista de la Universitat de Valencia en la organización de un ciclo de conciertos de grupos catalanes y catalanistas organizado por el ayuntamiento de la localidad de l´Horta, denominado "Ara Sona".

Ya sabemos dónde no tenemos que comprar el pollo... 

En Ésloquesom no estamos por la labor de dar a ganar ni un euro de nuestro dinero a empresas que contribuyan al sostenimiento de la causa catalanista en la Comunitat Valenciana.

Como consumidores, somos libres de elegir dónde comprar.

18 comentaris:

Apartir de hui mengare tots los dies pollos planes , gracies pèr recolsar la nostra cultura .Empreses aixi son les que fan falta.

Anònim, gràcies per colaborar en la destrucció de la nostra cultura. Gent com tu serà recordada com lo que sou, uns venuts adoctrinats.
Si tens el temps com per a passar-te a molestar en webs que no t'agraden, també ho tindràs per a fer coses més productives, ¿no?

Clar que si Javi, tots els que no pensem com tu som uns adoctrinats , tu eres el adoctrinador.
VISCA POLLOS PLANES SOU DE PUTA MARE

Ya se donde ir a comprar pollo a una empresa del pueblo que da trabajo a gente de mi pueblo , si estra es vuestra idea de hacer politica os vais a quedar mas solos que la una

Anònim, ara no vingues de víctima, perque si una empresa recolza a una ideologia que vol destruir la nostra cultura, ¿per qué hem de donar-li beneficis per a que continue? Millor buscar comerços que sí que recolzen la nostra cultura.

Tu no saps ni el que ets, piltrafilla, la teua cultura deu de ser la de "irse a los toros y despues pasear por la Gran Via Madrileña que se llena de mocitas y chulapos"

Espere que no se t´atraganten, 'nostra' cultura.

Puta catalunya vixca lo regne de valencia , boicot a tots els productes catalans.

Puta ta mare i que visca Valencia.
Boicot a la figa de tamare que enconter de tindre una figa te una ratera ¡GILIPOLLAS¡

"Tu no saps ni el que ets, piltrafilla, la teua cultura deu de ser la de "irse a los toros y despues pasear por la Gran Via Madrileña que se llena de mocitas y chulapos"

L'Anònim que diu això és el típic que insulta a tots sense conéixer-los. Per a la teua informació, a mi ni m'agraden els bous, ni he anat a Madrit en la teua vida. Potser la teua cultura siga la de renegar de tot lo valencià per a adorar tot lo que vinga de les terres del nort. Per a piltrafilla, ya te tenim a tu.

Olé per Pollos Planes....lo dit ja sabem on NO COMPRAR POLLASTRES....que poca vergonya, una verdadera llàstima, ay Lluiset Lluiset....en quin fangar estas ficante....la faena es teua. Xiâochôu.

Als retrasats blaveros Pollos Planes no els ven , no siga cosa que santraganteu amb un molla i em demandeu.

Yo no pense comprar en Pollos Planes. I que seguixquen diguent chorrades els anònims estos.

Quin odi, xiquets !!!! I doneu la notícia "en perfecto castellano". Això es diu ser coherent !!

Vixca Pollos Planes, ja està bé de valencians de boqueta que en acabant parlen castellà.

"Shimo", no és odi. És conservació de lo nostre. No anem a comprar en un lloc que patrocina concerts que ataquen la nostra cultura. L'odi el té l'últim anònim, que critica a la gent per la llengua que utilisa. I parla de "valencians de boqueta", com si tinguera potestat per a dir quí és valencià i quí no. Quin oix de gent.

Al redactor de la "notícia": tots els grups que tocaren a l'Ara Sona eren valencians, inútil.

Publicar un comentario

Gracies per comentar l´articul. ¡Salutacions!