ELQS en Facebook

Concierto catalanista en Alcoy: una forma de ensombrecer los Moros y Cristianos

La administración pública valenciana vuelve a colaborar una vez más con el catalanismo radical. Si hace unos días era el Ayuntamiento de Teulada (PP), ahora va a ser el Ayuntamiento de Alcoy, que aparece como colaborador en el cartel del concierto de Obrint Pas + la Gossa Sorda + Bongo Botrako + Aspencat en el Poligon Industrial Cotes Altes de Alcoy el viernes 20 de abril de 2012 a las 22:00h. No nos sorprende en absoluto, dado que el Ayuntamiento de Alcoy está gobernado por el PSPV, con el apoyo de Bloc-Compromís y EUPV-Entesa, todos ellos partidos de la izquierda más separatista y barretinera.

Observando los Puntos de venta anticipada de entradas, podemos deducir quién está detrás de la organización: Terra (Benimaclet), Llibreria La Costera (Xàtiva), Casal Jaume I (Gandia), Casal Jaume I (Ontinyent), Casal Cap i Cua (Alacant), Oficina de Turisme (Alcoi), ServiCAM

Desde el valencianismo, el sentido común y el respeto por los valores constitucionales, instamos al Ayuntamiento de Alcoy a evitar su colaboración con estos grupos musicales catalanistas y a suspender dicho concierto: utilizar unas fiestas tan tradicionales y populares como los Moros y Cristianos en honor a Sant Jordi como excusa para celebrar ceremonias de confusión catalanista y tintar los festejos con colores políticos nos parece sucio, rastrero, parcial, tendencioso y lesivo para la identidad valenciana.

48 comentaris:

El sistema de CCAA y el tipo de políticos cobardes que tenemos ha sido el mejor caldo de cultivo para el auge de los nacionalismos.

Que patético me parece todo el articulo de principio a final, dejar de buscar mierda de política a estos grupos e intentar valorar su calidad musical! Aparte, Obrint Pas es totalmente valenciano y ninguno de ellos defiende la independencia de Catalunya que supongo que sería el problema en cuestión. De verdad que me da mucha pena la persona que haya escrito esto, a caso si un grupo de Sevillanas, que obviamente representan totalmente a Espanya, viniera a Catalunya y la gente se quejara que pensaría usted? Pero sabe que pasa? Que al menos los ideales culturales de Catalunya son evidentes, con lo qual ni entrarian en debates banales y sin sentido como este. Anda si te preocupas de verdad por tu Valencia querida intenta ayudar a tus ciudadanos más necesitados o hacer obras sociales y deja a los grupos de música que toquen dónde quieran y hagan disfrutar a la gente con su música. Que siempre estáis con mierda nacionalismos y no os preocupais una polla por vuestra ciudad, que si no estarias en la calle ayudando ignorante!

Tienes razón carolina, los de Obrint Pas son totalmente valencianos, para más señas, de ese fantástico a la vez que ridículo Pais Valencià, que no forman parte de los Paisus Catalans, que esos sí que son mierdas independentistas catalanes. Hay que señalar que además de su altísima calidad musical (casi como la tuvo El Fari en su dia) no cantan usando el poblerino valenciano, solo usado por analfabetos labradores, sino en el internacional catalan, lo que les otorga un nivel de cultura inalcanzable para muchos de nosotros, todo un ejemplo a seguir. Preocupémonos de Valencia a la vez que disfrutemos de canciones con títulos como: Sota el seu cel, Telefeixisme, Fuster 82/02, Avui com ahir, Lluny d'Aquí, El cant dels Maulets,Mentides, Barcelona,... que ya sólo con los títulos te das cuenta de la preocupación tan grande que sienten por Valencia querida. Si es que es verdad, estos blaveros son unos ignorantes y fachas.

Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

SOLICITUDES POR MAIL:

grup_socialista@alcoi.org

popular@alcoi.org

¿kin fastic? :-D

No entenc cóm vos pot agradar una música totalment politisada, que se clava (en molt d'odi, per cert) en tot lo espanyol i tot lo valencià. Música com eixa només vos omplirà el cap de merda.

Cada comentari, el article, es tot per a plorar, feixistes ignorants, que sou pressos del sistema imposat per algú que mai sabreu qui és.

Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

No cal crear diferències entre el valencià i català. Són lo suficientment llengües diferents per a considerar innecessari un esforç com eixe. Lo que sí és de destacar, i no comprenc als bons catalans per quedar-se muts, és la destrosa que s'està fent del català per tractar d'aproximar-lo al valencià lo més possible. Construint no ya un català basat en el barceloní sino un català valencianisat. Adoptant les més absurdes "normes" per a que dins del caixó de català, capia tot, en l'objetiu polític de crear una nació independent, renunciant (inclús odiant i manipulant) a la història i cultura de tot alló que no és català.

Ya faltava algú en la paraula "feixista" en la boca. ¿Saps tu lo que és un fasciste? I no, no és qualsevol persona que no pense com tu.

Llengües diferents JAJAJA com l'argentí i l'espanyol, mes o menys? Has anat alguna vegada a catalunya i has parlat valencià? Estic segur que t'han entés...basant-se amb açò dir que son llengües diferents es per a plorar.
Al de les clases de que es ser un feixista, moltes gràcies :=)

Que dos llengües romàniques s'entenguen no és motiu suficient per a dir que són la mateixa. El gallec i el portugués són llengües casi iguals, i són llengües diferents. Lo mateix passa en el suec i el noruec, o en totes les llengües eslaves.

Mira ens considerem espanyols, anem a "espanya" parlem valencia o blavensiano i no ens entenen per contra anem a catalunya "esa mala civilizacion de ladrones" i si que ens entenen algo pasa no??penseu i sobre tot llegiu historia ignorants!!

Tu vas a Astúries i escoltes asturià, i l'entens, ¿passa alguna cosa allí també? Per cert, "blavensiano" és un insult a tots els valencians que encara mantenen la parla històrica viva. Lo que tu nomenes valencià és un pseudo-idioma eixit del laboratori d'un químic cubà.

Mai hem contesta ningú en respecte al argentí, mexicà...ho inclús el castellà que parlen en Andalucia, continueu defenent que son llengües diferents....però mai ningú sap argumentar per que penseu això del valencià i el català i no de espanyol amb l'argentí, mexicà...Per a aquestes coses si que és la mateixa llengua no? Realment no entenc que teniu al cervell.

Això te ho resumiré en el joc de les 7 diferències:

1) La societat andalusa considera que l'andalús i el castellà són la mateixa llengua. La societat valenciana afirma que valencià i català son dos idiomes diferents (concretament, el 64.4% segons el CIS)

2) Parlant de lliteratura, Andalusia no ha tingut mai un Sigle d'Or. Valéncia tingué el primer Sigle d'Or de totes les llengües neollatines (XV), sigles abans de que Catalunya naixquera.

3) Els escritors andalusos tradicionalment han dit escriure en espanyol/castellà. Per atre lloc, cap autor del Sigle d'Or valencià digué escriure en català o que valencià i català foren lo mateix.

4) En Andalusia no hi ha texts d'autors andalusos que diferencien andalús i castellà. En Valéncia si existixen. Fra Antoni Canals, en 1395 afirmà: "(...) tret del lati en nostra vulgada lengua materna valenciana, exi breu com he pogut, jatse sia que altres lagen tret en lengua catalana".

5) En Andalusia sempre s'ha utilisat la denominació "Espanyol o Castellà" per a referir-se a sa llengua. I en la actualitat ningú contradiu eixa nomenclatura. En Valéncia tota la vida s'ha afirmat parlar Valencià, i només des de temps històrics recents hi ha un intent de nomenar català a la nostra llengua (des del naiximent del nacionalisme català a finals del s.XIX).

6) Andalusia no existia abans que Espanya. Valéncia existia sigles abans del naiximent de Catalunya. Ho dic perque els llocs geogràfics són els que donen el nom a una llengua.

7) No hi ha autors espanyols (significatius) que reconeixquen el andalús com idioma diferent del castellà. Pero si hi ha catalans que admeten que valencià i català no són la mateixa llengua: Pompeu Fabra, Antoni Badia Margarit, Antoni Rubió i Lluch, Manuel Montoliu, Francesc Carreras i Candi, Francesc Pi i Margall, etc.

D'Amèrica dic lo mateix: ningú diu parlar argentí, mexicà, etc. El cas de l'espanyol/castellà seria més paregut al cas de l'anglés britànic/anglés americà.
El cas paregut al valencià/català és el de gallec i portugués, dos llengües bessones que hui en dia són llengües diferents. També estan els casos del suec i el noruec, o de totes les llengües eslaves, que són pràcticament totes iguals.

Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

Lo de la societat valenciana és veritat, només has d'anar al CIS del 2004 i ho voràs. I no dic que les llengües suramericanes siguen el mateix, lo que dic és que en Amèrica se parla espanyol, encara que tinguen atres llengües més antigues, com el quechua.
Si no t'agrada lo que se posa en esta web, no ho lliggues, ningú t'obliga. Ademés, pots anar-te en el teu complex de superioritat a atre lloc, perque qui no respecta als valencians, no pot nomenar-se valencià.
En tot cas, les faltes les tens tu, perque escrius segons una normativa inventada fa 100 anys, que no respecta l'evolució natural del valencià, perque ha agarrat massa paraules del valencià del s. XIV. ¿Acàs una llengua no evoluciona en 600 anys, dels quals 300 ha estat en contacte en una llengua forta com el castellà? Tu vas a qualsevol poble, i allí no diuen "altre", "nosaltres", "veure", diuen "atre", "mosatros", "vore".

Per a tu la gossa gorda (K)

Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

El valencià té una gramàtica pròpia i anterior a la catalana. La té el argentí? O el andalús? El valencià té una ortografia pròpia i diferent a la del català. La té el argentí? O el andalús? El valencià tingué un diccionari molt abans que el català. El té el argentí? O el andalús? El valencià tingué un sigle d'or lliterari i els escritors afirmaven escriure en llengua valenciana. El té el català? O el argentí? O el andalús?

Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

El concert tot un exit, estava tot ple de gent jove cantant amb estrelades , molt bon rotllo i ni tu ni ningun puto blavero espensarieu mai que tinguera tan de exit.
Som Valencians les 5000 persones que estiguerem al concert i molt orgulloses som Valencians que parlem Mallorqui que parlem Alcoia , Alacanti ,Catala per que no volem que la nostra llengua mane de ella qui vol tallarla .
Et deixem amb el teu kkau mental que a ningu interesa, cada vegada som mes i sobretot gent jove, entrarem a l'Ajuntament de Valencia a la Generalitat i al congres dels diputats i continuarem endavant.
Companys el nostre dia arribara , VISCA LA TERRA, PV ,PPCC , //*//

Ací ningú vol tallar cap llengua. Ací se defén la llengua valenciana com a llengua, no com a dialecte. La història mos dòna les proves a mosatros.
Per cert, això de que entreu al Congrés i a les Corts ho tens clar. Els valencians no volem gent que no estime la nostra terra.
Si vols ser català, agarres el coche, i te'n vas 400 km al nort. Més fàcil impossible, pero deixa'ns als demés en pau i no mos impongues uns països imaginaris.

Tens una realitat nacional i una historia i es que comparteixes cultura i llengua amb Pricipatins i Mallorquins.
sols tenim que fer un xicotet repas de aquells que defenen la llengua Blavenciana al costat dels qui estan, de tota la colla de blaveros ultra Espanyolistes.
Tu tens que tindre clar que permoltes mesures Espanyolitzadores que intenten imposar cada vegada som mes gent la que estem a favor de la unitat de la llengua .
400 kilometres tambe es el meu Pais , pero aquesta es la meva casa
i aquestos paisos imaginaris son mes vius que mai, aixi que traga
saliba i continua amb el kakumental que intentes imposar per que el blaverisme sols existeix en Valencia ni en Alacant ni Castello.
VISCA LA TERRA , VISCA VALENCIA , VISCA ELS PAISOS CATALANS¡

No m'estranya que cada volta hi haja més gent que vullga defendre la llengua valenciana front ad gent com tu, que no respecta a ningú que no pense com tu, que intentes impondre una "realitat", sense comprovar que siga certa, i que patix de lo que se nomena complex d'inferioritat, perque si dius que ta pròpia llengua és una llengua de segona categoria tens un problema, i gros.
I estos països imaginaris no han estat vius mai. Ni els polítics nacionalistes catalans van en sério en lo de l'independència. ¿I deixar de rebre subvencions millonàries de l'Estat? Per favor, que la pela és la pela, com diuen ells.
Per cert, atre síntoma del complex d'inferioritat: ¿Països Catalans? Si de tota la Corona d'Aragó, Catalunya era la menys poderosa, al ser un grup de comtats ex-francesos.
Llig un poc. Que sàpies que n'hi han molts arguments en contra de la mentira de que català i valencià són la mateixa llengua. Te posaria l'enllaç, pero, veent com parles, encara que te tomben les teories catalanistes, segurament seguiràs creent-lo cegament. Això se nomena "adoctrinament".

Que no textranye? quanta gent coneixes en el teu poble que defenga les teories blaveres quanta gent coneixes de Castello i de Alacant, la pots contar amb els dits de la ma.
Si vols parlem de respecte , aquells que ataquen les seus de EUPV, ERPV , ACPV, PSPV,Coalicio Compromis,Teatre Micalet, Centre Social Terra,Presentacio de LLIbres i un llarc historial de atacs a persones i con el beneplacito de la llei Espanyola que mira cap a un altre costat per que sou qui feu la feina bruta.
No tinc ningun sindrome de inferioritat , tu si que tens sentimen de autoodi que pretens que la teva llengua siga una llengua minoritaria al contrari que jo vullc una llengua viva que siga parlada per 10.000000 de persones al Pricipat , Mallorca ,Eivissa , la Franga de Ponent, ser Valencia es algo mes que mentgar fartons i paella no volem caure en el folklorisme , som un Pais i tenim cultura i llengua propia i per moltes mesures imposades per l'estat Espanyol i els seus adoctrinadets blaverets continuarem lluitan dia a dia, i si voelu continuar mantenint un Estat que oprimeix el vostre poble si voleu continuar mantenint un Estat que ens roba continuament i si voleu continuar mantenit un rei que prefereix anar de casera i de putes i laltre furtan diners publics, continua manteninlos , nosaltres continuarem lluitan per una terra lliure en la que manem els Valencians i Valencianes la classe treballadora.
Els Paisos Catalans som un cancer per l'estat Espanyol i es per aixo tan de empeny en la unitat de la llengua, pro cada dia som mes i lo millor gent jove.

Tu si que eres un càncer per a la cultura valenciana, per negar els sigles de història que tinguérem com a regne independent dins de la Corona d'Aragó, el nostre Sigle d'Or de les lletres valencianes, quan el català encara no havia naixcut.
Per cert, no parlem d'adoctrinament, que a vosatros vos donen una teoria, vos la posen com a dogma inqüestionable, quan en filologia no hi han dogmes, i pareix que vos diguen "si no creus en això, eres espanyolista/facha/blavero...". AIXÒ sí que és adoctrinament.
Per cert, si no ho saps, dins de lo que nomenes "blaverisme", hi han molts nacionalistes, que volen una Nació Valenciana, que no és ni espanyola ni catalana. Només mosatros, i punt. Per cert, t'has contradit, no pots dir "manem els valencians i valencianes", i "països catalans". ¿No saps que continuaríem sent governats per gent que no és valenciana? (des de Barcelona, concretament). I com allí "la pela és la pela", aposte que no tardarien res en furtar-mos tots els diners que puguen.
No podeu utilisar una teoria acientífica com és el catalanisme front al sentiment del poble. En l'excusa de "salvar la llengua", l'esteu destrossant més.
També parles de "gent que ataca les seus dels partits antivalencians que has nomenat. ¿Quines proves tens de que han sigut els "blaveros" (com els nomenes tu en eixa paraula inventada), i no han sigut els de Espanya 2000, per eixemple? ¿O un ciutadà d'a peu?
Pensa si realment seríem lliures, o uns serfs dels nacionalistes catalans.

Tu no votares Coalicio Blavenciana pregunta a Vicent flor o Monica Oltra, qui estaven en eixos moments , vosaltres i KK2000, pregunta la seu de ERPV qui fica una bomba, la gent de carrer, no?
Sou un invent dels Espanyols i novingues diguentme que eres indep i de antivalencians res som Valencians parlem Catala i no som ni serem criats ni dels catalans ni dels Valencians aburgesats , et queda clar.
Serem una nacio amb una llengua que es parlada mes que moltes nacions de Europa .

¿Invent dels espanyols? Deixa les drogues, que dius burrades.
El govern espanyol no fa més que agenollar-se davant els nacionalistes catalans. ¿Per qué anaven a "inventar-mos"?
Yo, personalment, no soc independentista, perque sé que mos afonaríem en poc temps. Tu lo que parles és un català valencianisat, perque el català antic se pareixia més al provençal, fins que a Pompeu Fabra li donà per inventar-se una llengua de res. Per cert, valencians aburguesats tampoc, tots ací som de classe mija, a vore si t'enteres. Sempre parlant sense saber.
¿En moltes nacions d'Europa? No sabia que ara Andorra contava com a moltes nacions. Si voleu independisar-vos, vinga, feu el referèndum, i que els resultats vos tanquen la boca d'una vegada. Ademés, ¿per qué vols formar part d'una nació que s'afonaria al poc de temps d'independisar-se? Perque eixa nació teua no formaria part de la Unió Europea, que, per cert, reconeix el valencià com a llengua en la Resolució Kililea, si has llegit l'artícul. Inclús Cervantes parlava be de la nostra llengua, i no deya res de català ni dialectes.

PD: Si que seríem criats dels catalans, perque t'assegure que, veent lo que està passant per allà, nostres drets desapareixerien en 2 mesos com a molt.

"llengua parlada mes que moltes nacions de Europa"
JUA JUA JUA

Te hu dic en dos llengües,no una:
Valenciá: Pareix que estigues enferm.
Catalá: Sembla que siguis inferm.

¿Lo mateix? JUAAAAJAJAJJA !!!

"Sou un invent dels Espanyols"

Che,ara m'entere...¿on está la patent?

JUA JUA JUAAA Mare meua,que'm muic de riure. xD

Si, invent dels Espanyols i per que tan denpeny en ficar trabes per la independencia , si la independencia es donara a Heuskal Herria Galicia i els Paisos Catalans que quedaria?.
Et torne a pregunta qui son els que estan al costat de KK 2000, vosaltres fent el joc a l'extrema dreta
fent campanyes amb ells els mateixos que prohibiren lus del Valencia els mateixos que adoctrinen els seus fills en Castella.
Resulta que ara les Universitats que estan a favor de la unitat de la llengua son tots uns burros i conspiradors Catalanistes que volen la destruccio de Ejpanya, que per cert tambe es atacada per ciutadans del carrer , no?
Com els nazis destruiren les universitats cremaren llibres i llançaren llibres com vosaltres a Vicent Flor.
Sabem masa be qui esta darrere de tots els atacs feixistes , i els feixistes samaguen darrere del blau
un Garcia Santandreu que dona la ma sopa amb ella li pega bofetades a la fallera matjor de Valencia que no els de Intifalla MALTRACTADOR que sapiguen tots els que sou catoliquets Espanyolistes.
De tots els Blaveros quants coneixes que parlen castella quants parlen Valencia als seus fills, ni el vostre lider espiritual Garcia Santandreu parla Valencia .
Si no fora per nosaltres el Valencia faria molts anys que estaria mort.

No te poses tan prepotent, que no tens ni idea.
El GAV no vol colaborar en Espanya 2000, perque ells s'acoplen als seus actes per a rebentar-los. Per això sempre els poseu a tots en el mateix sac, pero el GAV té gent de totes les ideologies.
Ací ningú prohibix l'us del valencià, pero sí que hi han instituts a on no pots estudiar en castellà.
Si parles de la Universitat de Valéncia, sí, està completament politisada. Yo estudie en Filologia, i pareix la seu d'un partit polític. ¿Per qué mentres baixe les escales tinc que vore cartells de propaganda política de folgues i manifestacions promogudes per l'extrema esquerra?
Parlant dels nazis, els nous nazis del sigle XXI estan al nort. Allí sí que se discrimina el castellà. Només els falta posar camps de concentració per als castellaparlants. Per cert, això que diguen de que som una nació perque "parlem la mateixa llengua", és lo que digué Hitler per a invadir Àustria i els Sudetes de Checoslovàquia ("Una llengua, una nació", "Els que parlen alemà són alemans").
Sempre en la paraula "fasciste" en la llengua. ¿Qui són els fascistes, els que, com tu, a la mínima que no pensem com tu, mos insultes? ¿O els que només mos defenem dels insults? No tens cap prova de qui atacà a Vicent Flor. Els mijos de comunicació no són objectius. Darrere del blau no s'amaga cap fasciste, s'amaga darrere d'estrelades.
Per cert, ¿no saps que Sentandreu ya no és president de Coalició Valenciana, ni del GAV, ni res? Quina mania en traure el passat. Per a ningú és el seu líder espiritual, a vore si t'enteres.
Si fòra per vosatros, fa anys que Valéncia estaria morta culturalment. Segurament llevaries totes les costums tradicionals valencianes i ficaries les catalanes.

Tio, pareixes tret duna pelicula de Berlanga com que no sabem qui ataca a Vicent Flor a vore si foren extraterrestres, i qui ataca les universitats , les llibreries 3i4, feixistes aixo es el que sou i sereu .
Sols entran a Valencia fredoom veus gent que te de nom Eva Brahun dona de Hitler, i no em calfes mes el cap.

Com se t'acaben els arguments, utilises l'insult, i canvies de tema.
Adoctrinament és lo que veig en el teu cap, encara que tampoc crec que hi haja molt que calfar.

No ,arguments en tenim i molta rao tambe, no soc un xiquet que pugues ficarli frases fetes de no mos fareu catalans i vixca el valencia cf, dones les culpes dels atacs a "entes ajenos" que ningu sap qui son pero tu i jo sabem molt be qui son.
El passat sols son uns mesos al darrere i de adoctrinament res de res.
25 d'Abril 2012 SOM I SEREM //*//

Puix encara estic esperant a que dones un sol argument, perque portes dies insultant, pero sense argumentar res. No sé si seràs un chiquet o un vell, pero, per la forma de parlar, no crec que passes dels 25.
Per cert, això de dir consignes com "Som i serem", "Independència PPCC", o coses aixina, i símbols que no simbolisen res, sense venir a conte, és lo que fan els adoctrinats.

Mira que busco y no hallo lo de "Paissus Catalans" xD ¿Qué están en un capítulo de Barrio Sésamo?
Ya hay que ser BURRO para mantener esas tonterías,por favor xD

Por cierto,lo de "ataque" a Vicent Flor...¿que está,en el hospital? JUA JUA JUA
Esa gentuza,sí que ataca con mentiras,odio e insulto constante a lo valenciano.Y cuando no,el tiro en la nuca como sus amiguitos...

Mira tu, el lider de la extinguida Coalicion Blavera detingut per pintades a la seu de Compromis ,Victor Saenz Castello.
Gent del carrer, politics faxorros.
BLAVEROS AL ZOO DE MURCIA.

I tu al zoo de Barcelona.

Ademés, que ho faça UNA persona, no arrastra a la resta. Com vos agrada fer una montanya d'un granet d'arena.

Que se vayan a Cataluña a tocar la dolcaina que me pone enfermo.

O siga, que l'articuliste propon la censura d'un concert perquè no compartix les idees que els grups canten en les seues lletres. Molt democràtic i constitucional, sí senyor. A més, em fa gràcia això de "podemos deducir quién está detrás de la organización", com si els organitzadors s'amagaren, quan ixen en el cartell! Buscant conspiracions on no n'hi han. No sóc fan d'Obrint Pas ni de la Gossa Sorda, però si en les festes dels pobles toquen és perquè els seus concerts s'omplin de gent.

També censuraria concerts de Reincidentes o Barricada?

Li sona el valor constitucional de la llibertat d'expressió?

Anónimo, la qüestió no és la llibertat d'expressió. Lo roí d'eixos concerts són les lletres dels grups, que insulten constantment als valencians i a lo que és nostre per dret i història. I potser s'òmpliguen de gent els concerts, pero, tots del mateix pal, o perque és debades, i au.

Sou una colla d'ignorants. Llegiu la Història, agafeu una referència inernacional que es com s'han de fer les coses, però d'on collons penseu que ve el valencià, que se'l van inventgar els moriscos abans que vinguerem els catalans o que ?

No tindrieu que parlar el valencià, vergonya em donaria, si pels que manen a valència fos, ja parlarieu el castellà i punt, no sigueu tant falsos.

Entenc que un es senti valencià, al igual que un es pot sentir de Lleida, però no es pot negar les evidències, veniu dels catalans i punt, tant si voleu com si no, colla de murcianos.

La música no debería usarse para hacer política.
Encima engañan a pobres ingénuas como Carolina que dice que Obrint pas no es independentista catalán, cuando el título de la canción El cant dels Maulets habla por sí solo.

Por lo que veo aquí, pancatalanistas y blaveros siguen igual que siempre; desde el norte (Cataluña) y sobretodo desde el centro (Castilla, Madrid) les han envenenado el cerebro colectivo durante décadas. Están fracturados, como lo están en Cataluña. Este país, España, no tiene remedio, va de camino a una múltiple fractura que lo diluirá totalmente, pues demográficamente, y regiones como Cataluña y Valencia mismos van a la cabeza de ello, van a ser paulatinamente absorbidos por una gran masa de población Musulmana Africana que los va a acabar absorbiendo del todo. Entonces, ni Català ni Valenciá, probablemente todos a hablar Árabe vulgar o incluso Tamazight en menor medida. Un país así de cainíta, y ello no es de ahora, sino que viene como mínimo de hace 500 años, tiene estas cosas, al estar de debilitado y fracturado socialmente (y en muchos otros aspectos) como está es carnaza-presa fácil para ser absorvido por nuevas gentes que lo conviertan en algo completamente nuevo. Y dado el odio fratricida de los españoles, independientemente de la lengua materna o la cultura, y aparte de la más que evidente y progresivamente más rápida sustitución demográfica, pues eso es algo que es de esperar.

Publicar un comentario

Gracies per comentar l´articul. ¡Salutacions!