ELQS en Facebook

Agenda d´actes pel 25 d´Abril


Els actes a celebrar per les entitats valencianistes en commemoracio del 25 d´Abril, fecha de 1707 en la que es promulgà el Decret de Nova Planta i la derogacio dels Furs Valencians són diversos i variats.


El dimecres 25 d´Abril, a les 19h, en la sala Constanti Llombart de Lo Rat Penat (C/ Trinquet de Cavallers, 9 de Valencia ciutat), tindra lloc la conferencia "Els Maulets i la perduda del Furs", a carrec de Fernando Millán.

A les 19,30h, la PJV fara una Ofrena Floral en el monument als Maulets, en l´Av. Regne de Valencia, i faran llectura d´un manifest en defensa de la Nacio Valenciana.

El 26 d´abril, dijous, a les 20h en la seu central del GAV (C/ Pintor Gisbert, 17, Valencia) i dins del cicle dels ultims dijous de mes, representacio del milacre "La Pesta Vençuda", a carrec dels chiquets de l'altar vicenti del Tossal, guanyadors per quart any consecutiu del concurs de milacres de Valencia. A la finalisacio del mateix s´oferirà la tradicional "picaeta valenciana" del GAV, i podrem fruir junt a la Penya Valencianista del GAV del partit de tornada de la Europa League entre el Valencia i l'At. de Madrid.


El 27 d´abril, divendres, a les 20h, conferencia en la seu central del GAV a carrec del mestre i periodiste Josue Ferrer, que baix el clarificador titul de: “La educación en España, el mayor circo del mundo”, donarà un repas en el seu estil acit i directe a d'un dels temes, junt a la sanitat, de més actualitat.


El 28 d´abril, dissabte, a les 12h, Ofrena Floral i parlaments davant del monument als Maulets en l'Av. Regne de Valencia del Cap i Casal. A continuacio, en la seu del GAV, podrem fruir de les tradicionals paelles jagants oferides pel GAV, en el mateix carrer Pintor Gisbert al voltant de les 15h. I a les 17'30h, el GAV celebra el XXV Concurs Internacional de truc Grup d´Accio valencianista. Totes les parelles que vullguen participar podran apuntar-se en Secretaria del GAV fins a les 17h del mateix 28 d'Abril.


4 dies plens de cultura valenciana i reivindicacio valencianista. 



0 comentaris:

Publicar un comentario

Gracies per comentar l´articul. ¡Salutacions!