ELQS en Facebook

Curs de Llengua Valenciana en el GAV

Este programa d’ensenyança te com a finalitat acostar el nostre valencià a tota la societat valenciana, deixant a banda la parla manipulada que en els coleges ensenyen com a valencià. Este Curs de Llengua Valenciana està orientat per a totes les persones, per a la societat sancera, que dia a dia s’interessa cada vegada mes per la nostra llengua valenciana. Puix saben molt be que la grossera parla que els ensenyen als chiquets en els coleges i nos imponen oficialment, no es la nostra benvolguda llengua valenciana.

En acabant el curs, depenent del nivel de valencià de cadascú, els alumnes mes alvançats que aprofiten el mateix, aplegaran a tindre en un nivell similar al Grau Mig que demanen oficialment, pero ¡en valencià!

Cal que tots els valencians, valencianistes i persones en trellat, recolzem els cursos de llengua valenciana del Grup d’Acció Valencianista, puix són el bon cami per a mantindre viva la nostra arraïlada llengua valenciana.

El curs s’impartirà baix la normativa de les nomenades, Normes del Puig, normes que des de sempre han segut les reconegudes pel poble valencià com el seu Valencià.

El curs de Llengua Valenciana del Grup d’Accio Valencianista estarà impartits pel Mestre En Joan Benet, professor de Llengua Valenciana titulat per Lo Rat Penat.

Com a soport del curs de Llengua Valenciana, el Grup d’Accio Valencianista editarà un llibre de text redactat per En Joan Benet enla Gramàticadela Llengua Valenciana, i molt mes, que serà la ferramenta imprescindible tant per a que els alumnes que s’apunten al Curs, com per ad aquells que no puguen vindre.

Si estas interessat envia un correu a info@gav-valencianistes.com

1 comentaris:

Podrieu dir-me el preu i com aconseguirlo,en diuen marieta i soc d'Alcoi encara que visc en Bocairent.Es un plaer vorer «mosatros» i no nosaltres...gracies.

Publicar un comentario

Gracies per comentar l´articul. ¡Salutacions!