ELQS en Facebook

El GAV repren els seus cicles culturals este dijous

Enguany el Grup d'Accio Valencianista ha triat per a escomençar el cicle cultural dels ultims dijous de mes la presentacio del llibre “EL RACISMO EN EL NACIONALISMO CATALAN”. Escrit per Rafael Manzano, este interessant llibre destapa algunes de les aberracions sobre les que esta fonamentat el nacionalisme catala i per tant el catalanisme, demostrant l'autor a lo llarc de les seues pagines l'importancia que el concepte de la raça ha tingut per a estos visionaris de la Gran Cataluna y des d'el segle XIX.


Rafael Manzano va naixer en Vigo, se cria en Cadis i viu actualment en Barcelona des de l'any 2000. De mare catalana i pare andalus ha vixcut el nacionalisme des d'ab dos vores ya que tota la familia materna es nacionalista. Com a membre de Convivencia Civica Catalana participà activament en la fundacio de la Plataforma Constitucional y Autonomista, asociacio creada en 2004 per entitats d'Arago, Balears, Catalunya i Valencia per a lluitar front al pancatalanisme. Des de l'any 2010 es membre de la Asociación por la Tolerancia.


L'acte tindra lloc el dijous 26 de Giner a les 20 hores en la seu central del GAV, carrer Pintor Gisbert 17 baix de Valencia. Al finalisar la presentacio l'autor firmara eixemplars del seu llibre, passant tots junts a continuacio a fruir d'una tipica picaeta valenciana.


Despres vorem tots junts al costat de les penyes del GAV del Llevant i del Valencia el partit de torna de octaus de final de la Copa del Rei que enfronta als dos equips del Cap i Casal.


0 comentaris:

Publicar un comentario

Gracies per comentar l´articul. ¡Salutacions!