ELQS en Facebook

Campanya "avinguda PPCC" d´Alzira en Google Maps

La Barraca d´Aigües Vives és una pedania d´Alzira, a mig cami entre esta poblacio i Tavernes de la Valldigna. En ella trobem que la carretera principal, la que creua el nucleu urba, té la inconstitucional i anti-valenciana denominacio de "avinguda dels paisos catalans" en Google Maps.

Els valencians tenim, per obligacio, que ser vigilants i reivindicatius en este sentit, i no podem tolerar esta denominacio en cap carrer, plaça o avinguda d´un poble valencià. Els "paisos catalans" corresponen a la denominacio d´una falsa entelequia creada pel nacionalisme catala, per la qual es preten l´anexio territorial de la Comunitat Valenciana, les Illes Balears, la part més oriental d´Arago, Andorra i els territoris del surest de Francia, per a formar un nou ent nacional "de parla catalana", en oposicio al rigor historic i cientific, i en clar confrontament politic als governs espanyol, andorrà i frances, als Estatuts d´Autonomia dels territoris espanyols comentats, a la Constitucio Espanyola de 1978 i al sentit comu.

Tenim ya en la Comunitat Valenciana clars eixemples de com ajuntaments valencians han decidit eliminar qualsevol denominacio que fera referencia o tinguera reminiscencies imperialistes en clau catalanista o de subordinacio i dependencia a eixa entelequia ilegal, artificial i que, per als valencians, representa un clarissim contrafur, a banda d´un insult a la nostra memoria colectiva, a la nostra inteligencia i a les nostres singularitats.

Aixina, Paterna i Torrent modificaren per fi denominacions de "país valencià" en els ultims anys, per eixemple, o el recent cas d´Almassora, en Castello, a on una "avinguda de la corona catalano-aragonesa" (eufemisme de paisos catalans i manipulacio historica contrastada) ha alçat tanta polemica, inclus entre entitats civiques aragoneses, que al seu ajuntament no li ha quedat més remei que eliminar-la.

Per tant, com a ciutadans valencians, devem exigir i EXIGIM a l´Ajuntament d´Alzira QUE TRAMITE DAVANT GOOGLE y la seua aplicacio MAPS, A LA MAJOR BREVETAT, LA MODIFICACIO DE LA DENOMINACIO DE "PAISOS CATALANS" PER A L´AVINGUDA PRINCIPAL DE BARRACA D´AIGÜES VIVES.

_____________________________________________________________________________________

Escomençem esta peticio formal en una campanya de mails a l´alcaldessa de la poblacio, Elena Bastidas, i a tot l´equip de govern:

ajuntament@alzira.es
alzira.ajuntament@alzira.es


Aixina com als mijos de comunicacio comarcals i locals més significatius:

digital@riberaexpress.es
info@elseisdoble.com


Necessitem de la colaboracio de tots: entitats, mijos de comunicacio, particulars, forers, tot lo món... enviar un e-mail copiant el text resaltat a tots els receptors comentats no lleva més d´un minut i un copiar+pegar. Colaborem tots, de la mateixa manera que ho ferem este estiu passat per a conseguir que Carrefour eliminara el catala en les caixes rapides de les seues tendes en territori valencià. És basic tambe viralisar esta campanya en les rets socials: Facebook, Twitter, blogs... compartiu i doneu difusio a este articul. Colaborant, ho conseguirem. Gracies a tots.

3 comentaris:

La regidora de l´Ajuntament d´Alzira Lola Ortega mos ha respost al tema de l´erro de Google Maps per a la denominacio de l´avinguda principal de la Barraca d´Aigües Vives, i mos ha assegurat que el consistori ya està damunt del tema per a que Google modifique la denominacio en la seua aplicacio Maps.

Esteu malalts! Parlem català, vos agrade o no. El català no vol dir Barceloní, sinó tota la nostra llengua. Si no vos agrada, vos foteu, gitanos espanyols!

Visca el País Valencià! Lluitem pel català dels valencians front al castellà estranger!!!

Afirmacions gratuites, sense més argument, i l´insult facil. Esteu plens de rabia i odi: és lo que sou. RES.

Publicar un comentario

Gracies per comentar l´articul. ¡Salutacions!