ELQS en Facebook

Desperfectes en bou d´Osborne en Mallorca

Un dels membres del Colectiu Signes (promotors de la campanya per a que Carrefour eliminara la rotulacio i bandera catalanes en els seus caixers rapits de les tendes de la Comunitat Valenciana, entre d´atres), en un recent viage cultural a Mallorca, per a mantindre conversacions i intercanviar impressions en colectius balearistes de l´illa, feu esta foto, en la carretera que unix Palma en Manacor, i en la que podem vore com el catalanisme provoca desperfectes alla on tinga presencia.

Mos hem posat en contacte en esta veterana empresa vinicola per a informar de l´agresio catalanista al bou mallorqui, la qual mos ha agrait l´informacio.

Desgraciadament, no és la primera volta que un dels famosos bous patix desperfectes, sempre causats per colectius radicals catalanistes, a tenor de les consignes que tenen per costum deixar estampades en estos monuments nacionals de les nostres carreteres.

En decembre de 1997, el Tribunal Suprem dictaminà a favor del manteniment del bou d´Osborne, donat el seu interes estetic i cultural.

0 comentaris:

Publicar un comentario

Gracies per comentar l´articul. ¡Salutacions!