ELQS en Facebook

El vídeo del que todos hablan: adoctrinamiento catalanista en un instituto de Valencia


A estas labores se dedican alegóricamente numerosos profesores en la educación valenciana desde la aprobación de la LUEV en 1983 por el PSPV. El PP prometió acabar con esta situación cuando ganó las elecciones en 1995. 17 años después, las cosas siguen igual, y el catalán es oficial gracias a los pactos de gobierno del PP con CiU por los que se creó la AVL.

Las entidades y sindicatos de docentes no dejan de ser recibidos y atendidos con la máxima diligencia por los sucesivos consellers de educación, y sus cuentas generosamente regadas con dinero público paa seguir subvirtiendo la realidad política y cultural valenciana, hasta extremos insospechados.

Y así, nos encontramos ya con numerosos centros educativos valencianos en los que se ha hecho imposible matricular a un alumno en castellano.

Ya no es una cuestión lingüística aislada. En este vídeo podéis ver lo que cierto profesorado se encarga de hacer con los cerebros de nuestra juventud:





17 comentaris:

Quina bona idea. Demà mateix faré un col.loqui semblant en el meu institut. Foteu-vos espanyols. Visca el País Valencià.

Pobres dels chiquets que tinguen que aguantar-te. Per cert, si dius "foteu-vos espanyols", te fots tu també.
¿país valencià? Vinga, deixa els alucinògens, que són roïns per a la salut, i te fan pensar que vius en un món imaginari.

Magrada el primer comentari , Visca la terra company aquesta gentola fa pudor.

Potser tu si que faces pudor, per vàries raons:
1. Insultes per no pensar com tu (síntoma de la malaltia del fascisme)
2. Pertanys a un grup de gent que vol impondre una ideologia i un sentiment artificial de catalanitat a tots els valencians, sent vosatros una minoria ridícula i radical (atre síntoma de fascisme)
3. Penses que vius en un país imaginari, que només seria una colònia de Catalunya, perque mos furtarien fins a l'últim cèntim. ¿No coneixes la forma d'actuar de CiU i companyia? "Lo meu, meu, i lo teu, meu també".

Llig un poc, informa't, i a vore si parles en un poc més d'educació.

Senyors pancatalanistes m'agradaria que em responguereu ad esta pregunta:

¿Qui és més valencianiste, una persona que defén una bandera autòctona valenciana, una llengua autòctona valenciana i un poder polític valencià, o aquells que volen que els valencians tingam la mateixa bandera que atre poble, la mateixa llengua que atre poble, i quedem subyugats al poder polític d'atre poble?

Puix els pancatalanistes, sou dels segons. I si sou valencians, això sí que fa pudor... i pena.

Senyera quin poble perdona, la senyera de Ontinyent es la Quatribarrada , alcoi ,Morella , denia , etc festeu mirar blavero.pero clar ens tenim que tragar la puta blavera com no, doncs clavatela pel cul,

Per parts:

La quatribarrada, era la bandera de l'antiga Corona d'Aragó (i per això s'usa en alguns pobles), pero mai ha segut la bandera nacional valenciana. La bandera blava en estreles, és la bandera de l'actual Unió Europea i oneja en molts pobles valencians, pero no per això és la bandera nacional valenciana, ni italiana, ni alemanya, ni francessa. Per definició, una bandera internacionalista, com la de l'UE, no pot ser mai una bandera exclusivament valenciana.

I la quatribarrada, bandera d'atra antiga confederació internacional, tampoc pot ser una bandera exclusiva dels valencians, perque ni Valéncia és Aragó ni Catalunya, ni Valéncia és tota la Corona d'Aragó.

En quant a la bandera que tú dius "puta blavera", té més de cinc cents anys d'història i us continuat; i és l'unica que reunix totes les condcicions per a ser oficial, nacional, de tots els valencians.

És tan fàcil d'entendre, que si tingueres un mínim nivell cultural (i d'educació) reconeixeries que has estat prou equivocat; pero com eres un pancatalaniste (és dir, un pobre ignorant), solament saps insultar als valencians que no pensen com tú.

Es curios el text anterior el podries traduir al catala ? La cospiracio aquesta es mes gran que els del 11M.

¿Conspiració? ¿Quina? ¿La dels catalanistes per convertir als valencians en súbdits seus? Perque no hi ha una atra.

Els pancatalanistes valencians són uns renegats, ademés de quatre gats. Són valencians que tiren pestes de tot lo valencià, des de la bandera a les tradicions, pero que se'ls cau la bava davant de tot lo que siga català, i intenten imitar als catalans en tot. No tenen cap dret moral a insultar als valencians que sí defenen lo seu sense fer mal a ningú.

Decidle a este pancatalanista donde puede consultar textos del año 1200 escritos en Valenciano por los arabes .
Ramon Llull (ciutat de Mallorca, 1232/1233 - 1315/1316) va ser un rellevant escriptor, filòsof, místic, teòleg, professor i missioner mallorquí del segle XIII. La seva obra escrita és la més extensa produïda per un sol autor medieval, la redactà en català, occità, llatí i àrab.

Anònim, si vols desmontar mits, ací tens un ben desmontat:

ARGUMENTO Nº 2.- JAIME I NO ERA REY DE CATALUÑA PORQUE ESTA NO EXISTÍA cuando se conquistó Valencia en 1238. Cataluña nunca ha sido ni reino ni principado. La mentira de la “corona catalano-aragonesa”.

Los catalanes no soportan que los libros de historia digan que Jaime I era Rey del Reino de Aragón, del Reino de Valencia, del Reino de Mallorca y conde de Barcelona y por eso se inventan lo de la conferedración o corona “catalano-aragonesa” y sostienen que cuando se habla de “Aragón-Valencia y Mallorca” se refieren a la monarquía “catalano-aragonesa”. Esto es falso porque cuando Jaime I vino a Valencia en 1238 los condados hoy catalanes era franceses y pagaban vasallaje a San Luis IX, Rey de Francia y por tanto no sólo no podía ser Jaime I Rey de Cataluña sino porque, además, los condados “catalanes” no tenían ejército.

Estos 8 condados de la Francia transpirenaica se los cambiaría, como si fueran cromos, con Jaime I que era propietario de los territorios del sur de Francia (Tolouse, Beziers, Nimes, Narbona…).

En 1258, 20 años después de la Conquista del Reino de Valencia, Jaime I y Luis IX firman el tratado de Corbeil. Francia le da a Jaime I los 8 condados “catalanes” y Jaime I les da sus propiedades en el sur de Francia.

Pero los 8 condados “catalanes” siguieron siendo condados dentro de la corona de Aragón desde 1258 sin constituirse ni como provincia, ni como estado ni como Reino. Lo hará como provincia pero bajo el reinado de Carlos I que fue quien los unificó en 1.521.

Por eso en ningún sitio aparece Jaime I como Rey de Cataluña. Ni era reino ni era Cataluña. La denominación de “Cataluña” se incorporará con el paso del tiempo y la lengua románica allí hablada, derivada del latín como el valenciano, pero con aportaciones provenzales, se desarrollaría mucho más tarde que el valenciano. De tal punto que el catalán no se llamó como tal hasta la segunda mitad del siglo XIX, permaneciendo mayoritariamente la denominación de “Lemosin”. La denominación de “catalán” no se generalizó hasta que tuvo su Renaixença en el siglo XIX, 4 siglos después del siglo de Oro Valenciano. Por eso, y por el mismo falso criterio que lo de la “corona catalanoaragonesa” sostienen burda y falazmente que los escritores del siglo de oro valenciano (S. XV) “escribían en catalán”.

Cataluña será hoy una comunidad prospera, eso hay que reconocerlo, pero el origen o el simple disfrute de su prosperidad no les da derecho a constituirse como “comunidad histórica” ya que, de todas las regiones españolas es la que tiene menor entidad histórica y política. Si son una “comunidad histórica” porque en 1932 la república les otorgó un estatuto nacionalista, los valencianos tenemos una Foralidad desde 1261 que tiene mayor entidad, dignidad y relevancia política e histórica y no lo utilizamos para pasar facturas indebidas o poner en peligro la unidad de España.Así que si se trata de pasear el palmito, los catalanes, ni de puntillas con respecto al Reino de Valencia.

FOTO: Mirad el mapa : Mapa del Reino de Aragón y de la Marca Hispánica “catalana” (1235).(fuente: Bibliothèque Nationale de France): CATALUÑA NO EXISTIA, ERA UN TERRITORIO FRANCÉS DONDE SE HABLABAN DIALECTOS PROVENZALES DERIVADOS DEL LATIN QUE NO HABIAN CUAJADO COMO LENGUA ESTRUCTURADA. los valencianos ya escribíamos nuestro "romanç valenciá" QUE EN POCO TIEMPO DARÍA EL PRIMER SIGLO DE ORO LITERARIO EN LENGUA VALENCIANA.

Pobre animalet, si el que s'ha tragat totes les mentires has segut tu.

Lo de Bernard Weiss seria criticable si haguera sigut un invent d'algún valencianiste, en ganes d'enganyar a la societat valenciana i donar "criteri d'autoritat" al valencianisme.

Pero els valencianistes mai han intentat enganyar a ningú, ni inventar-se personages inexistents en favor seu. Alguns podràn haver pecat de crèduls, pero mai han actuat de mala fé.

Per contra,no pot dir-se lo mateix dels pancatalanistes, puix Bernard Weiss fon una invenció d'un pancatalaniste que vejent-se incapacitat per a aportar arguments coherents a favor del pancatalanisme, optà pel camí fàcil dels que no tenen arguments contra els seus contraris: mentir, desinformar i ridiculisar, inventant este personage, lo que fon una FALACIA AD HOMINEM DE MANUAL:

http://es.wikipedia.org/wiki/Argumento_ad_hominem

La creació de Weiss, simplement ve a constatar que el pancatalaniste que s'ho inventà de mala fé (aixina com als pancatalanistes que encara seguixen usant-lo com si fora un "argument" a favor seu) era un home falaç i manipulador, sense capacitat de debatre de forma honrada i en arguments.


Si home continueu manipulant i mira si sou burros que continueu penjant les xorrades que una persona catalanista sinventava sense contrastar les noticies , si era tan manipulador li donaveu tota la rao , que catetos ens tindrem que creure a partir de ara totes les xorrades que digueu.
El cul em fa pepsi cola de la risa que tinc jajaja.

Tots els "arguments" pancatalanistes es poden resumir en tres tipos de falàcies:


*ARGUMENT AD VERECUNDIAM (o de falsa autoritat): "2+2 són 5 perque ho diu un llibre de Joan Fuster". (Que ho diga un llibre de Joan Fuster no prova que 2+2 sumen 5). "El valencià és català perque ho diu Sanchis Guarner". (Lo que diga Sanchis Guarner no demostra res, és una opinió personal i punt).

*FALACIA PER ASSOCIACIÓ (desacreditació de tot un grup en funció d'una persona/es relacionada/es): "Si un valencianiste s'equivoca, tots els valencianistes estàn equivocats", "Si un ignorant es valencianiste, tots els valencianistes són uns ignorants", etc.

*ARGUMENT AD HOMINEM (o desacreditació de la persona/es en lloc de a l'argument que defén eixa/es persona/es): "Els valencianistes no poden dir que 2+2 són 4 perque els valencianistes no són matemàtics". (Encara que els valencianistes no foren matemàtics, i tots els pancatalanistes sí ho foren, no deixa de ser cert que 2+2 són 4).

En això i en l'insult, la mofa, la prepotència, i el "copia-pega" d'algunes cites, es poden resumir els principis ideològics d'un pancatalaniste. No n'hi ha més.

¿Esta folla seguix donant classe?

Viva España ,que si que es un pais ,caras de mierda ,de un valenciano de gandia,

Publicar un comentario

Gracies per comentar l´articul. ¡Salutacions!