ELQS en Facebook

#CompromisNoTocaLaSenyera. Els valencians no volem.


Davant l´anunci de Joan Ribó, unic edil del partit catalaniste Compromís, de la seua voluntat de ser Portador de la Real Senyera en la Provesso Civica del 9 d´Octubre, Dia de la Patria Valenciana, el valencianisme ha reaccionat de la unica forma en la que podia fer-ho: diguent NO a tan aberrant proposta, i instant a les autoritats municipals del Cap i Casal a fer-se reso d´esta negativa majoritaria i generalisada de tot l´entorn del valencianisme estricte.

4 comentaris:

No digues els Valencians queda com que tots els Valencians estem en contra de Compromis .Teniu que dir que els Blaveros faxorros no volem i pegarem pataladetes si Joan ribo porta la senyera per que la realitat es que als Valencians ens dona igual qui la porte.
Sera molt millor que la porte Joan Ribo a que la porte Rita Barbera o Juan Garcia Santamerda.

¿Blaveros faksorros? ¿Ya t'has fumat lo teu i tornes a viure en el teu món de països imaginaris i insults inventats per un dement? Cumprumís només dona pel cul en les Corts, no propon res de res, només se queixa de lo que fan els atres. I per cert, Rita Barberà tampoc tindria que portar la Senyera. La portarà qui vullguen els valencians, no tu.

Che tu deus ser el de l'atra notícia ya que veig que no canvies el teu to insultant...
La cosa es prou simple, ¿¿per qué la te que portar un partit que no està d'acort en que eixa siga la bandera del valencians i ha preferit sempre anar a la manifestació de per la vesprà en les seues cuatribarrades i estelades??? Per lo tant es normal que el valencians que si sentim eixa bandera com la nostra no mos faja gràcia que la porten ells.
Atre apunt que et volia fer es que sempre estàs cridantli fascistes als blaveros i em pareix que tu eres el que més caus en un comportament fasciste. Se supossa que blavero es el que vol la senyera en el blau (com indica la paraula blavero) qué collons te que vore que siga de dretes, de esquerres, totalitariste o revolucionari???? T'ho torne a dir no mescles i respeta les opnions contraries.

Compromis, la mascota de la CiU d´Artur Dame Más. Més clar, aigua. #CompromisNoTocaLaSenyera perque no mereix tal honor.

Publicar un comentario

Gracies per comentar l´articul. ¡Salutacions!