ELQS en Facebook

Concentració valencianista en Burjassot: #28M #VenALaPlaza



concentració en Burjassot convocada per la Plataforma Valencianista de Burjassot, el 28 de maig a les 19h en la plaça de l´Ajuntament d´este municipi de l´Horta.

NO DEIXEU D´ASSISTIR. ¡PLANTEM CARA AL CATALANISME! ¡NO EN ELS NOSTRES DINERS!



18 comentaris:

Concentració feixista en Burjassot es el titular.

O siga que tu si que pots manifestar-te i mosatros no?Ummmm...La llei del embut.El teu comentari si es fasciste...

Ara resulta q ser feixista es voldre la teua terra,voldre i reconeixer el Valencia com lo q es, una llengua, entendre que ni som, ni hem sigut mai catalans, i respetar i voldre la cultura valenciana. Com sou de manipulaors els catalanistes. Aneusen ya de valencia i burjasot

Acabem de saber que a casa de el president de la Acadèmia Valenciana de la Llengua a sigut atacada , com sempre els mateixos, els feixistes blaveros.

Ya sabia yo que no anava a tardar el Anònim pesat en eixir a difamar i acusar sense proves ni res. Vinga, a pastar.

La policia científica va realitzar ahir diverses proves per identificar els autors de l’atac al domicili de Ramón Ferrer, que te rang de Conseller. Es dóna la circumstància que Fderrer ve del món secessionista, però haver acceptat la unitat de la llengua a través de l’AVL l’ha condemnat a esdevenir un dels principals enemics de l’anticatalanisme més radical, que el considera un traïdor.

Ataque vandálico contra la casa del presidente de la Acadèmia de la Llengua
LAS CORTES CONDENAN EL BOICOT A ESTELLÉS Y EL ATAQUE A LA SEDE DEL PP EN CASTELLÓN

La tensión a propósito de las señas de identidad valenciana ha alcanzado otro pico. Después de que elementos ultras trataran de boicotear en Burjassot un acto en recuerdo del poeta Vicent Andrés Estellés al más puro estilo de los días de la transición democrática y de que la sede del PP en Castellón recibiera un embate vandálico con petardos y ácido, ahora le llega el turno al presidente de la Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), Ramon Ferrer, cuyo domicilio ha sido objeto de un ataque con pintura e insultos que llevan la firma del denominado Grup d’Acció Valencianista (GAV).

Varios miembros de esta organización irrumpieron con insultos el pasado 14 de mayo en el salón de plenos del Ayuntamiento de Burjassot, donde se celebraba el acto en homenaje al poeta Estellés, justo en el momento en el que el Ramon Ferrer iba a tomar la palabra. La policía identificó a su presidente, Manuel Latorre. La AVL, la institución en la que cristalizó con un amplio consenso político el fin del conflicto lingüístico agitado la derecha predemocrática, se ha convertido en el principal objetivo de sus iras. En las pintadas realizadas en la fachada del domicilio de su presidente se expresa su rechazo tanto a la AVL como a Ferrer, al que tachan de catalanista. La institución ha declinado comentar el suceso.

El resurgimiento de la tensión coincide con que el Partido Popular de la Comunidad Valenciana, en los momentos más bajos de su gestión al frente de la Generalitat, haya recuperado el tono anticatalanista en su discurso y en su acción parlamentaria, llegando a proscribir en las Cortes Valencianas la denominación País Valenciano y arrojando dudas sobre la unidad lingüística. Como contrapunto, las Cortes Valencianas han expresado hoy su condena a los hechos violentos que se produjeron en el Ayuntamiento de Burjassot durante la celebración del acto del Any Estellés, que homenajea al poeta en el vigésimo aniversario de su muerte. En la declaración institucional firmada por los cuatro grupos parlamentarios se ha condenado también el ataque contra la sede del PP de Castellón, así como todos los hechos que “signifiquen un riesgo para la seguridad de las personas o que puedan contener insultos o agresiones a personas o instituciones”.

Sí, Anònim, tu a lo teu. Com eixa pintada en El Piló, en la que posava "GAV", pero que és impossible que foren ells, perque El Piló naixqué de dins del GAV. Ademés, les dos institucions aniran el dia 28.

En lloc de posar notícies tan parcials, ¿per qué no t'informes un poc més quan hi hagen proves contundents? Perque yo ara puc dir que això ha segut també un atre catalaniste, intentant inculpar al GAV, com en el cas d'El Piló.

Pero be, ya sé que no depreneu mai quàn deixar de fer el ridícul.

España 2000, aço quina merda es , despres digueu que no sou espanyolistes, mal tall de faxes, doneu asco.

Anònim, E2000 s'ha adherit perque l'adhesió és lliure. Si no, ¿te creus que anàvem a deixar que ells i el PP s'adheriren? Molts valencianistes (yo inclòs), hem protestat per això.

Pero clar, a vosatros vos interessa que se mos acoplen, per a ficar-mos dins del mateix sac. Pero vos equivoqueu. ¿O és que els de Regne de Valéncia Gais i Lesbianes també són faches? Vos contradieu massa.

Saps eixa frase que diu Català, Negre o Dona un malparit ric es ric es un malparit ric. doncs extrapola-la a la pregunta que mas fet.
I si la adhesió es lliure sou molt patètics.

Que el GAV i España2000 son amics no es cap descobriment. Ara resulta que la adhesió es lluire no? Si sempre aneu junts!
Per cert, molt bonico fer càntics contra Guillem Agulló mentre es recitaven poemes. Ja el vàreu matar, no podeu deixar-lo ja en pau?
Si voleu canviar les coses presenteu-se a les eleccions i guanyeu-les, pero si no traeu res (com es natural) no toca anar amenaçant a alcaldes democratics

Es lo únic que saben fer amenaçar es-de lo poc que es queda juntarse amb tota la dreta mes casposa i mes corrupta es lo que son ells, s'alimenten de les subvencions, es tot un entramat .Vosaltres rebenteu actes que el PP vos subvencionara.

'Ara, com quan mataren Guillem fa vint anys, en vista de la situació social i econòmica i amb un enfortiment dels moviments socials i els partits d'esquerra, hi ha hagut un reviscolament del moviment parafeixista, que també té un fort component anticatalanista. Per què Burjassot? D'una banda, perquè enguany ha estat l'epicentre de la lluita antifeixista. I, d'una altra, perquè fa un parell d'anys que és governat per un batlle com Jordi Sebastià, que fa molt de temps que s'ha significat en la lluita contra el feixisme, i concretament contra un dels nuclis del feixisme a València, que és España 2000, i la seua cara més visible, José Luis Roberto. En aquesta lluita antifexista i en casos en què ataquen les nostres institucions i la memòria dels nostres companys, toca fer un front comú.'

'La màxima prova que el País Valencià no és això són aquestes agressions. Poden ser més o menys minoritàries o marginals, però el fet perillós no són aquestes agressions sinó la impunitat amb què són rebudes. El fet perillós no és la concentració d'avui del GAV i E2000 sinó que el PP hi done suport i hi participe. Ho hem denunciat mil vegades: aquesta gent no són més que els gossos i els mercenaris del sistema. Si existeix aquesta impunitat i aquestes agressions és perquè hi ha un moviment cada dia més fort de resposta i construcció d'alternatives. Per això volen atemorir-nos.'

Asemo el ridiculo en burjassot O KE ASE.
A la pròxima digau que es l'aniversari de algú i segur que apareix mes gent,es tot un plaer vorer com s'afoneu cada vegada mes.

Como estava la plasa ,ABARROTA ,http://www.youtube.com/watch?v=DLhTipdI7s4 …

Pobre Anònim, comentant vàries voltes per a fer com que té amics que lo recolzen...Llastimeta que dones, i te vaig a explicar les coses com als chiqueta menuts, per a que les entengues:

1. Sí, l'adhesió era lliure, perque som democràtics. Patètics vosatros, que no sabeu més que amenaçar en una "contramanifestació", i després ni apareixeu.

2. T'ho diré una i mil voltes per a vore si t'entra: Espanya2000 S'ACOPLA i mos rebenta els actes. I yo estiguí i càntics contra Guillem Agulló no n'hi hagué cap, aixina que no vingues a manipular.

3. Molta gent s'ha queixat de que el PP vinguera, aixina que no mos hem juntat en ells a gust, igual que en E2000. Sí, moltes subvencions, com les que porta el GAV rebent...OH WAIT!

4. Acusant-mos sense proves d'un assessinat és cometre injúries i calúmnies. Ya sabem per qué te poses l'anònim, per a insultar i que no te pugam denunciar, ¿eh? Sempre en la paraula "fascista", quan els únics intolerants sou vosatros. I per a ser "fascistes", fon una protesta prou pacífica, ¿no? No com les vostres, a on hi ha violència per tot arreu. I no, no era anticatalanista, era valencianista. A vore quàn depreneu a distinguir termes. El restant del quart comentari ni mereix discussió. Està clar que només són insults sense fondament i tonteries subjectives.

Be, Anònim, està clar que només saps quedar en ridícul quan obris la boca. Pobre, ¿vols que te contracte com a bufó personal?

Pareixes el aguelo cebolleta?

Per a ofrenar noves glories a Ejpaña!! Por cierto, blaveritos, habéis observado que el himno de Valencia está escrito en perfecto catalán (daurades, arracades, etc.). Ignorantes, leed un poquito... Ajo y agua!!

Publicar un comentario

Gracies per comentar l´articul. ¡Salutacions!