ELQS en Facebook

Trobada catalanista en Valencia

Escola Valenciana organisà ahir dumenge 13 de maig en Valencia una de les seues habituals cerimonies de confusio: la trobada d´escoles en "valencià".

Que l´entitat i l´organisacio d´estes orgies de nacionalisme catala està de capa caiguda, és un fet contrastat: abans organisaven una trobada per comarca. A hores de hui, són ya multitut els municipis que deneguen en els seus carrers o plaçes el permis pertinent per a la seua celebracio, 

La trobada d´enguany en Valencia ciutat ha replegat l´organisacio de les 4 comarques colindants en el cap i casal, i segons l´entitat filocatalanista, 60.000 persones assistiren al festival catalanista. Ni molt manco, amics. No anem a dir que els assistents cabien en un roglet, pero casi. Si arribaven a 8.000, gracies, segons mos relata un colaborador de esloquesom.com, que es deixà caure per a curiosejar les barbaritats que en estos events es diuen i proclamen, i com practiquen adoctrinament al més pur estil ideat per Goebbels en els chiquets valencians, tot gracies a pares inconscients o tendenciosos, mestres a sou, i la connivencia d´un PP al qual Escola Valenciana té molt que agrair, com podem deduir dels afalagaments que des de l´entitat fan, tant cap a Pepe Císcar com cap a l´actual titular d´educacio, Mª José Catalá:

Per a mostra, un boto: El portavoz de Escola también agradeció el clima de diálogo compartido con la consellería y apuntó que "María José Catalá ha seguido el camino iniciado por José Císcar. Todo es diferente a cuando estaba Alejandro Font de Mora... las intenciones son buenas aunque ahora hay que ir más allá de las palabras y gestos". (Font: Levante-EMV). 

La image que presentem ho diu tot. Eixa és l´autentica cara d´Escola Valenciana: país valencià com a part dels paisos catalans, estrelada independentista catalana, emissions de TV3, catalanisme galopant i anti-valenciania. Una entitat que, per cert, enguany va a rebre, tambe, sustancioses subvencions a traves de l´Academia Valenciana de la Llengua catalana que el PP creà i blindà en l´Estatut valencià per a dictaminar la catalanitat del valencià.

33 comentaris:

BLAVEROS AL ZOO DE MURCIA , REGNEGATS DE VALENCIA, NO MOS FAREU IGNORANTS ,ANTES POLACOS QUE PERROS ESPAÑOLES,

Sempre et donarem gracies a Escola Valenciana no als faxorros blaveros .FORA DE LA NOSTRA TERRA //*//
//*// INDEPENDENCIA I SOCIALISME //*//

Estos dos "Anónimos" son els típics catalanistes ignorants que nomenen "faches" a tots els que no pensen com ells perque sí, sense vore que aixina atenten contra la llibertat d'expressió que ells tant proclamen i mostrant que ells son els verdaders fascistes. Ademés, intenten tirar-mos de la nostra terra, ¿vos creeu els amos de Valéncia, imbècils? Sou pijors que Hitler i Stalin junts. Els renegats sou vosatros, que deixeu a part la milenària cultura valenciana per a abraçar la inventada cultura catalana. Al segon Anònim, que sàpies que el socialisme no ha fet més que mal a la societat, mira com acabà el règim de la URSS, o sino, el règim de ZP. I me pareix que no sabeu el significat d'independència.
independència
s. f. Condició d’independent. // Llibertat d’un poble no somés a un atre.
Lo que vosatros voleu és passar de dependre de Madrit a dependre de Barcelona. Si tan catalans voleu ser, agarreu i vos aneu 400 km al nort, i vos nacionaliseu allí, que ningú vos ho prohibix.

Per cert, els que haveu d'anar al zoo de Barcelona sou vosatros, que sou qui vos comporteu com salvages. Segur que sou l'esclavó perdut de l'evolució, o vos haveu quedat en la fase Australopithecus.

Per cert, al zoo vos aneu vosatros, que sou qui vos comporteu com salvages, només sabeu insultar sense motiu a persones que desconeixeu, simplement perque vos hauran dit a saber qué coses en classe. Segurament sou l'esclavó perdut de l'evolució, o vos haveu quedat en la fase d'Australopithecus (si sabeu lo que és, enhorabona; si no, vos foteu i ho mireu en google)

Xavi en aquesta pagina de merda sols entres tu?
Qui li pagara la multa a Victor Saez Castello per les pintades a la seu da Coalicio Compromis el seu lider espiritual Jauan Garcia Santandreu ? tu tambe li ficaras uns 50E?
Es molt trist vore que el lider de les joventuts tinga que fer de lider i de pintor patata , espere que li caiga una molt bona multa.
Com veus el salvatges no som nosaltres sino tota la merda feixista que et rodetga.
Continueu aixina es molt agradable vore aquestes noticies ,com diuen acada porc li aplega es seu sant Marti.

Si te pareix una pàgina de merda, per qué continues entrant?
¿Te pareix be arrastrar a tots per lo que faça una persona? Yo podria arrastrar-vos a tots per lo que va fer Terra Lliure, i no ho faig. Ademés, yo no tinc res que vore en Coalició Valenciana.
Una atra volta nomenant "fascista" sense arguments. Ya canseu.
Sí, lo del Sant Martí vos està arribant a vosatros, perque en la crisis, no hi ha diners per a mantindre l'entramat catalaniste, com ho prova l'Ere de Bromera i el tancament de mijos en català.
Els únics fascistes sou vosatros, que intenteu impondre la vostra ideologia als demés, atentant contra la llibertat de pensament.

I el meu nom es JAVI, no Xavi, en J, que no es tan difícil de memorisar.

Comuinicat del GAV:
El nostre president Manolo la Torre el gran , es molt xenui templat i forsut.
Durant molt de temps em estat investigant a esquenes de ell i em aplegat a la conclusio de que el nostre presi es DEU.
Es la unica persona que siguent una persona pot arribar a ser 8 persones al mateix temps, soles fara unes semanes li donaren el premi mes chenui de tots el premi yeeeaaaltat puix ell va ser el presentador, guionista, productor ,camara i artista invitado tambe per si no seu cregeu va ser el guardonat i ademes es el Capo 71 en valeniafrekedoom com pot una peresona ser tantes coses en tan pocs minuts ,puix per que es DEU.
En una entrevista que li ferem ,li preguntarem aqui anava otorgat el premi yyyeeeaaltat i ens respongue "a mi" si no mel done yo qui mel te que donar, puix com vecheu eu tenim tot a favor som chenuins i tenim a DEU del mostre costat.
Pos ja eu sabeu catalanufos de merda Sant jordi sera Catala per el jefe es Blavencia "DEU"
A mesolvidava tambe vaser qui netega els mocs que es deixareu apegats baix del reposa braç antes de quedarse dormits per culpa del discurs de Junito garcia santandreu.
Prova 111558465124 que el Catala i el Valencia no es la mateixa llengua.

Est últim comentari d'Anònim prova el grau de retràs mental que porten estos pobres animalets. Només saben insultar, desprestigiant la llengua de la seua terra per a substituir-la per un dialecte de l'occità modificat per un químic sense idea de llingüística farà cosa de 100 anys. En gent aixina, Valéncia mai alçarà el cap.

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_726867&feature=iv&v=vtn--H02bi8&src_vid=muTMLuGWrp8

En aquesta pagina entren mes nacionalistes que borregos blaveros.
El comunicat del gav es de puta mare jajajajaj.

¿Borregos blaveros? Pot ser que els borregos sigau vosatros, sempre en les mateixes consignes, i només insultant i fent burla. Només sabeu fer això, com a bons burros adoctrinats que sou. Si només entreu per a molestar, això podeu fer-ho en atres pàgines a on interesse més lo que tingau que dir. I damunt dient-lo anònimament. Ademés de burros, covarts.
No descarte que sigues només un "Anònim", comentant més d'una volta per a donar sensació de que sou molts. Aixina m'agrada, perdent un temps que podríeu utilisar per a descobrir les mentires que vos diuen en classe. Aixina mai alçarem cap.

Per cert, el vostre nacionalisme és una pallassada. Lo únic que voleu és que en lloc de que mos furten des de Madrit, mos furten des de Barcelona. Si vos enganyen com a chinencs, en una suposta "independència", que en este cas significa "canviar de dependència".

Comunicat de Manolo:
CHE chicons tot un exit ayr en la manifestacio estava ple de chent, com no vingueren els nostres amics de EjpaÑa 2000 que son molt democratics vingue el coixo i el silla que molt promte el jusgaran per la operacion panzer on seli incauta armament militar com pistoles, granades un basoka ,catanes i molta propaganda neonazi.
Com no cantarem no mos fareu cagalans i consignes per el estil , tambe cantarem catalanisme es fasisme.
PD : Xavi , com veus la merda feixista et rodetga no parlem de feixime per que si, cada persona sap on esta i tu estas clavat fins a la gola, a nosaltres no ens enganyen com a xinencs mirat les esquenes que fa molt de temps que et ficaren el ninot de inocente.

Per a Anònim, ací al final està el comunicat de Manolo:
http://www.valenciafreedom.com/foro/34-actualidad/26946-divendres-15-de-juny-gala-premi-llealtat-del-gav-manuel-latorre-apuntat.html#post325736

¿Ara és neonazi dir que no som catalans? Que yo sàpia, el nazisme implica nacionalisme i imperialisme, i mosatros no volem anexionar-mos res. No podem dir lo mateix de vosatros, que voleu que sigam fagocitats per Catalunya. Te dic yo que España 2000 no assistí a l'acte, perque no li varen dir res. Crec que vius en un món de fantasia, aixina que te recomane que deixes les drogues.
No me dones cap argument per a dir que el GAV és fasciste, per tant, insultes a qui no pensa com tu sense arguments (ademés de que en el GAV hi ha gent de tot tipo d'ideologia), me pareix que t'equivoques completament al dirigir els teus insults buits. No sé quí te creus per a dir que eres lo suficientment inteligent com per a dir que no t'enganyen sense contrastar la informació. Lo que teniu és fe cega en lo que vos han ensenyat. Segur que vos han amenaçat con "ser uns fascistes" si no creeu en les mentires de l'institut. Yo al menys contraste informació, i vaig a lo més verosímil. No puc dir lo mateix de vosatros. ¿Vols saber una diferència entre tu i yo? La vostra ideologia se basa en l'odi, odi a Espanya i odi a lo valencià. La meua se basa en amor a la cultura, la història, la terra, la gent i la llengua valenciana. Per això ací els únics fascistes sou i sereu vosatros.
PD: El meu nom és Javi, en J, encara que te fota molt que siga un nom no valencià. ¿O no saps que els noms no se traduïxen?

No se que entendras tu per contrastar noticies pero els de Espanya 2000 si que estigueren i si que sels convoca per que el blaverisme i el Espanyolisme estan lligats .
Si en una concentració vingueren gent del Gav i Espanya 2000 el primer que sels diria ,seria que abandonaren la concentració.
Peero aquestes coses el GAV no les fara per que comparteixen ideologia i fins.
Jo no soc feixista , soc independentista , socialista, comunista no teu negare, com el meu moviment no estara lligat mai ni a la dreta ni a la extrema dreta com el teu.

Jajaja blaverisme i espanyolisme ¿lligats? Com flipes. ¿No saps que hi han nacionalistes valencians que volen una Nació Valenciana per a mosatros sols, sense Espanya ni Catalunya? Pobret, qué mal t'han fet en el cap.
Te corregixc l'última frase: el valencianisme és un moviment que aglutina a gent de moltes corrents ideològiques. Pero clar, com vosatros sou "l'esquerra progressista", els que van contra vosatros tenen que ser "l'extrema dreta fascista", ¿no? Per favor, els teus arguments són propis del sigle XIX. No eres independentiste si vols subjugar Valéncia a Catalunya, perque això no és independència, és canviar la dependència de Madrit per la de Barcelona, encara més corrupta. Potser no estigues lligat a l'extrema dreta, pero sí a l'extrema esquerra, que també pot ser fascista, si no, tens els eixemples de Hitler, Mussolini i Stalin en el sigle XX. Ara me diràs que foren uns sants, ¿no?
Tu seguix en el rollo decimonònic de dreta-esquerra, que atres ya mos hem donat conte de que això són conceptes caducs, que han dividit a la població. I que yo sàpia, el comunisme pot ser tan o més roí com el capitalisme de mercat que tenim ara.

Javi tens un cacau mental , mescles HItler i Musolini amb Stalin i em prerguntes si son uns sants?
Jo et contraste noticies, que tu parles sense contrastar i la meva pregunta es , estigueren els dirigens del partit nazi E2000,sels va convocar. Saps que pasa que el qui es junta amb un coixo al any coixo i mig , aixi aneu sols i replegant gent dela extrema dreta mes feixista de tot l'estat Espanyol.
Si que es deveres que el Valencianisme aglutina moltes correns, que no pas el Blaverisme que sols es una corren, i no em digues que els de NV son una corren , perque el Pais Valencia som 4000000 de persones i els de NV seran maxim 25 personetes .
Mira con quien vas y te dire como eres.

Me pareix que el cacau mental el tens tu. En eixa manifestació no estigué Espanya 2000, i t'ho dic de veres perque gent que estava allí digué que no hi havia ningú. Parles de fascisme com si fòra únicament de dretes, ¿i qué passa en els fascismes d'esquerres? A eixos se'ls perdona, ¿no?
Ho sent molt pero no sé qué és el blaverisme, perque eixa paraula no existix, i si és un insult, podeu estalviar-vos-lo. ¿Saps contar? Dubte molt que gent d'un país imaginari supere el 15% de la població, pero nacionalistes valencians hi han molts.
Vosatros feu lo que vullgau, pero mai podreu competir en el sentiment que té la majoria de valencians, de sentir-se valencià i espanyol. Per molt que manipuleu la història i insulteu als que van en contra vostra, com a bons fascistes, el sentiment de la gent no canviarà.

Per si acàs tornes en el tema d'Espanya 2000, ací te deixe dos comentaris de gent que estigué en la protesta:
"A España 2000 nadie les llama desde aquí ni hace falta. Son libres, pero por mí que no se vuelvan a presentar."
"El G.A.V és valencianista, ni més ni manco, ni ha gent de dretes, d'esquerres, i de la atra punta !!!!!!
Lo que passa es que eixos de E2000 se volen endur mèrits del valencianisme, i son ells els que a voltes se junten. Pero son camins diferents, encara que en alguns punts de vista se pot coincidir, n'hi ha un món entre eixes dos entitats.
El G.A.V està més de 30 anys defenen el valencianisme, molt molt molt ans de que E2000 apareguera en el mapa.
Yo te vaig a ficar el eixemple (no encontre el comunicat, si algú el troba, per favor que el fique) del passat 9 d'Octubre. A on el G.A.V va fer una assentada simbòlica com a protesta front a les agressions a nostre regne, i vingueren uns impresentables (si, puix son ganes de molestar) relacionats en E2000 cantant un cara el sol i rebentant la assentada del G.A.V.
Immediatament al dia següent el G.A.V va emetre un comunicat desvinculant-se d'eixe incident.Pero bo, lo únic que respecte de E2000 és que per lo manco també els pica les agressions a nostra terra, encara que siga de una manera molt diferent al valencianisme."
Com pots vore, a la gent del GAV no li agrada molt la companyia d'Espanya 2000, aixina que vinculats a l'extrema dreta no estan.

Hola! Ja fa temps que no fiqueu un altre article!! Volem més articles per a riure'ns un ratet que fa molta calor i s'aborrim.
Espere expectant la vostra ajuda! Gràcies.

furtapaelles si vols riure, hi ha una pàgina molt còmica, un foro nomenat racocatalà.com a on tots estan fent la carrera de pallasso. Per cert, si tu parles en català, ¿qué fas utilisant una paraula valenciana com és furtar?

Els ultims atacs patits per el nacionalime , atac a Joan Laporta Jarcia santandreu , GAV , Espanya 2000, atac a Monica Oltra i Vicent Flor ,Jarcia santandreu , GAV , Espanya 2000 ultim atac Jarcia santandreu , GAV , Espanya 2000 .
Els dos primers atacs no els anunciaren en Valencia frikidoom algu els truca per telefon , la ultima concentració si que la feren public es eviden que la relacio es molt bona , qualsevol analista politic i socioleg et confirmaria que tinc molta rao.
Furtar es diu tan al Pais Valencia com al Principat o Mallorca.
Tambe les ultimes detencions per pintades a la seu de compromis victor Saez Castello on varen trencar el vidre pintaren la seu i feren puns de mira.
La pagina comica es Valenciafrikidoom on tots els frikis blaveros parlen sense trellat, amb un perfecte castella .

Jajaja quina llàstima...¿Quantes d'eixes denúncies han acabat en condenes? Ninguna, per tant, no hi han proves, excepte lo que diuen els mijos de desinformació.
¿País Valencià? Això està al costat de Nàrnia, ¿no? No sabia que en Astúries també diuen furtar.
Jajaja ¿valenciafrikidoom? No sé a on t'has ficat tu, pero en valenciafreedom parlen de temes valencians, i tu diràs "sense trellat", pero un d'eixos mensages té més trellat que tots els vostres junts. I lo de "perfecte castellà" me prova que tu no t'has ficat a llegir res i te guies per estereotips, perque allí molta gent parla en valencià, i si ho fa en castellà, és perque mos visita gent de fòra de Valéncia. I no hi han només "frikis blaveros" (que no són frikis, perque yo diria que els frikis sou vosatros, frikis adictes a l'odi), també hi han mallorquins, aragonesos, catalans, inclús de Madrit o Sevilla, per eixemple. Aixina que no parles sense saber, que sou molt nazionaLISTOS, ¿no?

Jo soc valencià, i gaste les paraules valencianes que em rota. Que un antivalencià com tu em diga com tinc que parlar em fa risa. Entera't ja que cada volta en quedeu menys, perque la gent ja te conciencia, no com antes que enganyaveu als awelos, i ara que estos ja no estàn en quedeu 4 fatxetes. Lleveu les vostres mans de la reial senyera valenciana! Visca el valencianisme!

Jajaja puix aixina mos va, cada u parlant com vol. Ademés, yo no te dic com parlar, simplement te dic que lo que parles no és valencià, és un mix fet per Fabra a principis del sigle XX que no se mereix ni la categoria de dialecte.
¿Antivalencià? No sé quí te creus per a insultar-me sense conéixer-me. Pero els únics antivalencians són els catalanistes, que estan destruint la cultura valenciana per a que siga absorbida per la catalana. Si de veres te creus que no s'interessa la gent per això, vius desconectat del món. Molts jóvens cada volta s'interessen més per saber les seues arraïls, perque lo que ensenyen en els instituts els sona estrany. I yo que tu tindria un poc de recapte en el teu vocabulari, que lo de "facha" ya se quedà antiquat fa 80 anys. ¿Per qué hem de llevar les mans de la real senyera? ¿Per a que poseu vosatros el vostre drap que no representa més que un somi de bojos? Lo únic que compartixc en tu és l'última frase. ¡Vixca el valencianisme! Pero no un valencianisme de pandereta com el del PP, o un catalanisme encobert com el del PSOE, IU o Compromís.

Els teus comentaris crec que no tenen gracia o igual et penses que en fas.
Respecte que no tenen proves ,tornes a estar igual de equivocat que en tots els comentaris. Si que hi ha proves ,doncs Victor Saez Castello tindra que pagar tots els desperfectes ocasionats per el mateix amb Monica i Vicent promta eixira el judici.
I no ens parles de que la paraula furtar no es diu en Mallorca, Pais Valencia i Catalunya , com veus un altra paraula que ens uneix a tots els Paisos Catalans.
Tambe podrieu escriure en Castella o Angles en aquesta pagina,
potser algun Irlandes confos igual entra.

Seguixes parlant de països imaginaris que no existixen ni mai existiran. Si eixa paraula se diu en Catalunya, és perque Fabra agarrà eixa paraula valenciana i la posà en la seua llengua artificial. L'excusa de la suposta "unitat llingüística" no basta per a una unitat política. ¿O és que voleu fer com Hitler, "una llengua, una nació"? Perque pel teu comentari, això és lo que propons. Lo dels "països catalans" només és una idea per a que Catalunya tinga algú a qui furtar diners. En este cas, mos a tocat a mosatros i als mallorquins.
¿Coneixes el cas de l'aranés? Abans el nacionalistes catalans feen lo mateix que en mosatros pero en els aranesos, en les mateixes excuses tretes de la mànega (que si totes les universitats, que si tots els filòlecs, que si eren uns ignorants i uns fascistes, i totes els seus "arguments" més que repetits), pero els aranesos, sent uns 10000, plantaren cara, i la Generalitat ha reconegut l'aranés com idioma. El cas del venecià és paregut, pero si vols conéixer-lo (que segurament no), investiga pel teu conte.

Si vols que Catalunya se quede els teus diners, tu mateix. Pero deixa a l'atre 90% de valencians.

Una altra vegada et tornes a enganyar l'aranes es occita no Catala llengua que comensa a parlarse en la ciutat de Toluse, com comprendras amb el aranes ningu els adit feixistes ni coses semblans, arreglat les idees.
Si et parlem de feixisme es perque la actitud que teniu i les coses que feu son dels mateixos , jo no estare al costat de UxV pero no els dire que son un feixistes.
Fica en google les manifestacions per el Aranes i voras quines senyeres porten , les de la vall de Aran i les estrelades.

¿Ah, sí? ¿Per les actituts de quí? ¿D'uns pocs? ¿Per uns pocs ya desprestigies a tot un colectiu? Puix no me pareix be, yo t'assegure que no soc un fasciste, perque no me passe la vida censurant el pensament d'atres intentant que hi haja un pensament únic, que és lo que vol el fascisme. ¡Che, ni que penses que volem fer una dictadura o alguna cosa aixina! Estem en el sigle XXI, i coneixem els erros de l'història per a no tornar a repetir-los. Cosa que, per desgràcia, no puc dir de gran part de l'esquerra i part de la dreta, molt corrupta i ancorada en el 1936. Només hi ha que vore que continuen utilisant el mateix vocabulari que en eixe moment: rojos, faches, totalitaris, etc., etc. Si no tanquem la ferida de la guerra civil i la dictadura, ¿cóm anem a poder alçar una civilisació? A este pas, acabarem en una atra Guerra Civil, i atres 80 anys insultant-mos. Al final les profecies de Nostradamus se faran realitat, com seguixca tot igual.

Publicar un comentario

Gracies per comentar l´articul. ¡Salutacions!