ELQS en Facebook

El valencianisme 2.0 com a part imprescindible de la politica 2.0


Els politics i els seus partits utilisen, cada vegada més, els blogs personals i les rets socials per a atraure al seu electorat, per a generar un tipo de comunicacio més huma i directe, bidireccional, proper i convincent.

Des del Colectiu Signes, podem afirmar contundentment que som els precursors del valencianisme 2.0: des de que escomençàrem fa més de 2 anys a introduirmos en este apassionant món del social media i les rets socials, hem creat tota una estructura al voltant de la marca politica de Coalicio Valenciana, i a dia de hui, podem estar convençuts de que el mensage valencianiste és seguit i interactuat per un fum d´usuaris de rets socials a traves de perfils, grups i pàgines en Facebook, perfils de Twitter i blogs personals, sense oblidar l´integracio i interaccio en tot este entramat de les webs i foros que ya existien abans del 2.0.

El leit-motiv d´este valencianisme 2.0 no és un simple "apujarse al carro", sino que ve motivat per una necessitat social generada pels nous usos socials: existix una franja de poblacio, aproximadament entre els 18 i els 40 anys, que fuig, lliteralment, dels mijos de comunicacio tradicionals i la agressiva unidireccionalitat dels seus mensagens. I han trobat en internet i les rets socials una nova forma d´informarse i participar, més amable, i mediant la qual són escoltats.

El Colectiu Signes està siguent part important d´estos nous usos socials, escoltant les tendencies de la comunitat valencianista 2.0 en les rets socials, regenerant l´interes de la societat valenciana en el valencianisme i, sobre tot, treballant per a formar nous directors de comunitat. En este sentit, pronte elegirem a un grup de jovens valencianistes usuaris actius de rets socials per a que protagonisen, junt a mosatros, l´estrategia social media de Coalicio Valenciana durant els proxims messos. Esteu atents.

0 comentaris:

Publicar un comentario

Gracies per comentar l´articul. ¡Salutacions!